Sumbangan dana untuk tabung PKWR

sila hubungi PKWR DUN Pantai Merdeka
04 - 438 0595


pkwrn27@gmail.com
khidmat_pantai_merdeka@yahoo.com

Thursday, September 2, 2010

Melawat kematian Kaum Cina

16 Ogos 2010 Taman Kempas12 Ogos 2010 Taman Seri Kota

Ziarah Kematian Kaum Cina Dalam Dun

Ziarah Kematian Di Taman Seri Pekula 21 ogos 2010


Walau pun YB Adun Sibuk dengan Majlis Berbuka ,sloat Tarawikh dan taskirah,YB berkesempatan menziarah beberapa kematian kaum cina disepanjang bulan ramadhan ini

Majlis Berbuka Puasa Di Mukim Pekula 28 Ogog 2010
Berbuka Diperkarangan pasar Tikam Batu

Majlis bermula pada pukul 6 petang,Tuan Hj Mohd Isa Mohamad Pengerusi MKK Pekula memulakan majlis dengan ucapan aluan dan di iktti dengan ucapan dari YB Adun Pantai Medeka Tuan Hj Abdullah Jusoh.

Majlis ini juga dihadziri oleh 50 orang fakir Miskin dan YB Adun berbesar hati menyampaikan Sumbangan Kepada mereka sebelum majlis berbuka.

Bacaan tahlil oleh Tuan Hj Abd Rahman Salleh sebelum berbuka,hadzir bersama YB Adun dalam majlis ini ,Sdr Rosli Darus,Sdr Badron Hisham ,Sdr Khairul Nizar dan Ketua Ketua Kampung dalam Mukim Pekula.Setelah berbuka, YB Solat Magrib dan isyak berjamaah serta solat tarawikh.

Aktiviti Bulan Ramadhan YB Adun Pantai Merdeka

Majlis berbuka puasa dan peyampaian sumbangan Mukim Simpor.

Majlis ini diadakan pada 23 ogos 2010,majlis dimulakan dengan ucapan Pengerusi Mukim Hj Abd Rahman Salleh dan di ikuti ucapan oleh YB Adun Pantai Merdeka Tuan Hj Abdullah Jusoh.Antara yang hadzir bersama YB Adun Sdr Rosli Darus dan Sdr Badron Hisham .
Turut Hadzir dalam Majlis ini penghulu Mukim Simpor En Fazaidi Saidin,Tuan Hj Yazid Hj Wahab,En Daud Ismail,dan En Abd Hamid.Sebelum Berbuka YB Adun bersama Penghulu Mukim Menyampaikan Sumbangan Kepada Fakir Miskin.Setelah Berbuka YB Menunaikan Solat Magrib Berjamaah Bersama penduduk